fbpx

Въведение в курса

Цена
519лв.

С какво ще ти помогне този курс?
Виж, има много информация в интернет за работа по тези устройства. Проблема е, че там нищо не е синтезирано и липсва всякаква последователност. Този курс ще ти помогне да правиш ъпдейтваш firmware, без опасност от блокиране на Unit-a, да ъпдейтваш до най-новите карти и да ги активираш. В този курс, всичко е тествано на стотици устройства, преди да стигне до теб. Всички бъгове са оправени от нашия екип от програмисти, така до теб достига изцяло изчистена версия.

Какво има в курса:
-Как да ъпдейтнеш стъпка по стъпка firmware. Както и информация за всички версии. (В курса са включени също и необходимите ти файлове)
-Как да ъпдейтваш и активираш последните навигационни карти. (В курса са включени също и необходимите ти файлове)
-Каква е актуалната цена на труда за всяка една отделна процедура ( например с два ъпдейта на карти по 350 лв, избиваш вложението, което си направил в курса и всички други услуги са ти в плюс към касата)
-USA/ Canada Conversion to Europe
-Използване на по-голяма от 32 SD карта
-Възстановяване на Unit, след като е бил убит с неподходящ Firmware
-Смяна на HDD Диск при повреда
-Активиране на Green Menu

-Малки трикове и преки пътища, които ще ти спестят хиляди часове загубено време.
Всичко вече е измислено, просто купи курса и започни да изкарваш пари, когато можеш да предложиш на клиентите си, това, което търсят!

Внимание!
*този курс изтича точно след 365 дни след закупуването му. Идеята е, че всяка година се обновява съдържанието на версиите на картите, Firmwar-ите и активационните пакети. За да е жив курса и да можеш да изкарваш пари от актуалната информация, трябва да подновяваш абонамента за курса всяка година.

Напишете коментар