Петър Геровски

Петър
Петър Геровски

Петър Геровски е млад и амбициозен предприемач в сферата на
автомобилната индустрия. Създател е на Gerovski Motorsport, специализиран сервиз за автомобилите от семейството на BMW. Той и Александър Найденов, стартират от квартален гараж, без  капитал, но с огромни амбиции.
Малко след стартирането на своята кариера, Петър Геровски забелязва масовите неправилни практики на работа в бранша и започват да търси правилния подход, във всяка една дейност.
Неговата най-голяма страст е диагностицирането на така наречените “неразрешими проблеми”, а за това са нужни различни знания, умения и практики.
Всичко това, той и екипът му усвояват от добрите практики на производителя, като започват работа с оригинални диагностични тестери и програми за работа с марката и нейните специфики.
Благодарение на съвкупността от ентусиазъм, желание за развитие и промяна, при него и екипът му пристигат автомобили, които са с едни от най-тежките проблеми за диагностициране и начин за изпълнение на ремонт в страната.
Желанието и любовта към марката карат него и екипът му да вървят по този “неосветен” път и да предадат опита и знанията към останалите маханици в бранша.
Мисията на Петър Геровски и екипът му е да помогнат на колкото се може повече механици и собственици на автомобили.
Включването на Петър Геровски към платформата “Das Auto Academy”, е крачка напред в развитието му, което му дава възможност за развитие и достигане до по-широка аудитория, в и извън границите на България.