fbpx

Въведение

Цена
650лв.

Този тип мултимедия е втората най-разпространена след MIB2 High Harman. Или иначе казано, ако при закупуването на автомобила, клиентър е искал бюджетно решение, производителят му е оборудвал колата с този тип мултимедия.

Preh/Technisat, произвеждат много от мултимедиите при VAG. Тук имаме точно 4 разновидности, които отново се определят според това, колко бюджетен е моделът и конкретната бройка. В следващите редове, ще се опитам да ги обобщя възможно най-просто и лесно за теб, как можеш да ги познаваш и да се ориентираш бързо в работата си свързана с тях, защото макар и един тип, имат различен подход за работа и достигане до желаната от клиента услуга.

 1. Основен тип ZR.
  *ZR – Мултимедия състояща се от 2 компонента. Дисплей и UNIT, който е локализиран в жабката.
  -Отделен UNIT, намиращ се в жабката с 2 слота за SD card
  *Този тип може да се работи, чрез Toolbox
  Важно!
  Този тип медия, нямат хард диск, за това единият слот за SD card се използва за картата с NAVI дата. Всяка карта е защитена от CID и не може да се разменя между отделни устройства. Както не може да се копират не оригинални карти. Този курс ще те научи, как да промениш това.

2. Тип 2 ZR.
– Това е Unit, който е отново локализиран в жабката, но няма 2 SD слод и не поддържа навигационни карти.
Важно!
Този тип устройства, не могат да бъдат работени директно през ToolBox или външна. Устройството, трябва да бъде разглобено, прочетен “emmc”, поправен и записан отново. Този курс, ще ти покаже, как можеш да направиш това успешно.

3.Тип 3 PQ с 2 SD карти.
* PQ – Мултимедия обединяваща дисплей и Unit в една единица.
Този тип мултимедия са по-малко разпространени и обикновено ще ги срещнеш в по-бюджетни автомобили, като Seat и Skoda и по-рядко във VW.
*Този тип може да се работи, чрез Toolbox

4. Тип 4 PQ с един SD слот
Това е най-бюджетната мултимедия. Не поддържа навигационни карти.
Важно!
Този тип устройства, не могат да бъдат работени директно през ToolBox или външна. Устройството, трябва да бъде разглобено, прочетен “emmc”, поправен и записан отново. Този курс ще ти покаже, как можеш да направиш това успешно.

Кои марки ще мога да правя с информацията в този курс?

-Volkswagen
-Seat
-Skoda
*Този курс обхваща всички устройства, които са произведени от Preh/Technisat и са с обозначение MIB2 STD
*Този курс, не предлага решение за другия тип MIB2 STD, произведено от Delphi. За решение свързано с Delphi потърси курса в академията.

Внимание!
*този курс изтича точно след 365 дни след закупуването му. Идеята е, че всяка година се обновява съдържанието на версиите на картите, Firmwar-ите и активационните пакети. За да е жив курса и да можеш да изкарваш пари от актуалната информация, трябва да подновяваш абонамента за курса всяка година.


xxxxx
5 коментара
Свий коментари

Здравей Крис . В пакета включени ли са и линк към актуални най-нови карти за ъпдейт на навигацията?

Крис Младенов (Администратор) 03.12.2023 at 21:37

Привет, винаги в моите обучения са включени най-новите актуализации или такива, които са доказани, че работят без бъгове.
В този курс са включени актуалните карти за втората половина на 2023
Поздрави

Както и начинът и нужните инструменти за активиране на carplay нали така?

Крис Младенов (Администратор) 26.12.2023 at 22:38

Да

Напишете коментар