fbpx

Въведение в курса

Цена
869лв.

С какво ще ти помогне този курс?
Този курс заменя традиционния метод, който предлага производителят с купуване на активационни документи за конкретно устройство. Курсът и инструментите в него ти дават свободата да активираш безброй устройства. Както добре знаеш при MIB2 High, навигационните карти са активирани за определен период, след което трябва да подновиш лиценза, за да можеш да направиш нов ъпдейт. Този курс, ще те научи как да активираш lifetime лиценз, да ъпдейтваш firmware без опасност от блокиране на Unit-a, да активираш Fec/Swap кодове, да ъпдейтваш до най-новите карти и да активираш допълнителни фукции като “Carplay, Waze, Mirrorlink и други “

Какво има в курса:
-Как да ъпдейтнеш стъпка по стъпка firmware. Версиите на Firmware, не вървят по логичен начин, за това сме дали последователност за ъпдейт при различните марки, от най-старата към най-новата версия, която позволява активирането на всичко, което търси твоят клиент. (В курса са включени също и необходимите ти файлове)
-Как да активираш Fec/ Swap кодове и да добавяш Green Menu ( при MIB2, това не е опция, която е заложена от производителя за масова употреба. Тоест наличието на VCDS не е достатъчно)
-Как да ъпдейтваш и активираш последните навигационни карти. (В курса са включени също и необходимите ти файлове)
-Как да правиш conversion на unit-a от USA/Canada към Eвропа за да може да се качат европейски карти и да се слушат европейски радиа. (В курса са включени също и необходимите ти файлове)
-Активация на Carplay/Android Auto
-USB CarPlay поддържаните портове
-Използване на заводската карта и Waze/Google Maps едновременно
-Activation Video in Moton
-Каква е актуалната цена на труда за всяка една отделна процедура ( например с два ъпдейта на навигация по 350 лв, избиваш вложението, което си направил в курса и всички други услуги са ти в плюс към касата)
-Малки трикове и преки пътища, които ще ти спестят хиляди часове загубено време.
Всичко вече е измислено, просто купи курса и започни да изкарваш пари, когато можеш да предложиш на клиентите си, това, което търсят!

Как да позная дали устройството е MIB2 High?
Разбира се, първия и по-логичен вариант е да влезеш в менюто и да видиш индекса в Софтуерната версия.

Или иначе казано “MHI2” означава, че медията е MIB2 High. Все пак, ако си начинаещ, силно ти препоръчвам да извадиш и главния Unit и да видиш описанията на неговата лепенка.

Марката ” Harman” произвежда само MIB2 High, останалите MIB2Std(стандарт) се произвеждат от ” Delphi” и ” Preh (TechniSat)” , като за всяка една има отделен курс и информацията в този не става за тях.

Кои марки и модели ще мога да правя с информацията в този курс?

Audi:
А4, А5 B9 преди фейслифт
A6, S6, RS6, А7, S7, RS7 4G Facelift
Q7, SQ7 4М преди фейслифт

Volkswagen:
– Passat B8 с Mib2 High
– Golf 7 с Mib2 High
– Arteon с Mib2 High

Skoda
Seat
Porsche

Внимание!
*този курс изтича точно след 365 дни след закупуването му. Идеята е, че всяка година се обновява съдържанието на версиите на картите, Firmwar-ите и активационните пакети. За да е жив курса и да можеш да изкарваш пари от актуалната информация, трябва да подновяваш абонамента за курса всяка година.

Напишете коментар