fbpx

Нашата мисия

Писнало ли ти е да искаш да научиш нещо и да няма къде да стане това в България ?
Писнало ли ти е всички обучения и обучителни материали да са на недостъпен за теб език?
Искаш ли да разбереш как да придобиваш нови умения и да растеш експоненциално на Български език?
Ако ти си механик, приемчик, собственик на сервиз или тепърва искаш да се занимаваш с една от тези дейности, Das Auto Service Akademie е правилното място за теб! Ние ще сме хората, които ще ти дадат тласък към правилното ти развитие! Ние сме хората, които ще станат най-добрите ти приятели, докато извървиш пътя, по който си тръгнал!
Нашата мисия е да съберем хора, които имат желание да не ги свързват с общото схващане за автомонтьори. Хора, търсещи възможност да преминат на следващото ниво. Тази идея, която е по-голяма от самите нас, е движещата сила, заради която правим това!
Обученията, които провеждаме са без еквивалент в България. Тяхната цел е да ти осигурят възможност да научиш всички работещи и полезни практики, които да приложиш успешно още на следващия ден в твоята работа.
Нашите лектори са сертифицирани специалисти с огромен професионален опит зад гърба си и способност да предадат специфичната материя на достъпен и разбираем език за теб.
Това не е всичко. Ти ще се научиш как да привличаш все повече клиенти и как да ги задържаш и увеличаваш, ти ще станеш наш приятел, а ние ще сме до теб, докато вървиш по пътя, който си избрал.
Позволи си да си винаги информиран за най-новите технически тенденции от света на автомобилизма.
Живеем във времето на можещите и знаещите.
Стани един от нас !