fbpx

За Крис

Крис Младенов е лектор, предприемач, писател, иноватор, механик и създателят на Das Auto Service и Das Auto Service Akademie, с която провежда най-големите обучения за механици в България.
Създател е също на единственото турне за механици, правено някога в България.
Пише също и за Auto Bild. Само година и половина след като стартира академията, успя да обучи стотици механици, които получиха сертификат от workshop-ите на различни
теми за автомобили от VAG групата.
Своя опит придобива в академиите на Vw Germany, като за него плаща буквално с парите, които дори няма. По това време той почти не знае и дума на немски и е нужно да плаща не само за своето пребиваване, а и за това на преводача си.
Компетенцията и знанията, които получава там, качеството на немския пазар и методите на работа, които усвоява, са нещата, които Крис решава да предава на хората, работещи на българския пазар, които нямат възможност да платят не само със своите пари, а с нещо още по-ценно, а именно с времето си.

Крис Младенов

Крис е автор на 5-те учебника за механици, които се превърнаха в бестселъри.

  •  „Единственият учебник за DSG и S-tronic скоростни кутии в България“
  •  „Единственият учебник за ремъчно и верижно задвижване в България“
  •  ”Как да изкарваш пари от климатичните системи при VAG автомобилите“
  •  „Единственият учебник за диагностика и ел. системи в България“
  • „Единственият учебник за ходова част при VAG групата в България“

Те са най-модерната техническа литература за механици у нас. Обученията, които прави, и учебниците са подходящи както за начинаещи, така и за опитни механици, приемчици и собственици на автомобилни бизнеси. Крис споделя не само как да бъдеш по-добър в ежедневната си работа с автомобили, а и как да си по-добър в ежедневната си работа с клиентите, защото, на първо място, си човек, а не автомобил. Негова страст и специализация е намирането и отстраняването на трудно откриваеми проблеми в автомобилите.